Triunghiuri cu ciocolata

triunghiuri cu ciocolataPregatiti cu imaginatie cu desert foarte delicios! Bella va propune astazi reteta de triunghiuri cu ciocolata:

Ingrediente:

  • 1/2 pachet aluat foitaj Bella (400 gr.);
  • 250 gr. ciocolata lichida;
  • 2 galbenusuri de ou;
  • migdale pisate.

Mod de preparare:

Intindeti aluatul si taiati-l in triunghiuri. Ungeti cu ciocolata si suprapuneti cate doua triunghiuri, prin presare cu o furculita pe margine, astfel incat sa nu se scurga ciocolata. Ungeti cu ou triunghiurile umplute si presarati migdale. Coaceti pana devin aurii, in cuptorul incalzit in prealabil pana la 200C.

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *