Piersici in aluat

piersici in aluat-dupa-coacereIngrediente necesare:

  • 1 pachet aluat foitaj Bella (800 gr.);
  • 1 kg. piersici;
  • 200 gr. zahar, de preferinta brun;
  • 1/2 pachetel scortisoara;
  • 100 gr. miez de nuca;
  • 1 ou;
  • 2 linguri zahar pudra (optional).

Mod de preparare:

Spalati piersicile si taiati-le in jumatate. Portionati aluatul in patrate mici, si pe fiecare dintre ele asezati cate o jumatate de piersica. In locul samburilor piersicii puneti miez de nuca si pudrati cu zahar amestecat cu scortisoara. Taiati fiecare colt al aluatului si uniti colturile opuse, astfel sa obtineti o elice.

piersici-in-aluat-inainte-de-coacereUngeti cu ou batut, pudrati cu zahar pudra si coaceti la foc mare, pana cand obtineti o culoare aurie.

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *