Tarta cu spanac si branza feta

tarta-cu-spanac-si-branza-feta-cu-foi-de-placinta-bellaIngrediente:

– 1 pachet foi fine de placinta Bella;
– 6 catei de usturoi pisati;
– 1 ceapa tocata pestisori;
– 50ml de ulei;
– 1 lingura de faina;
– 100ml de smantana pentru gatit;
– 50g de smantana;
– 2 oua;
– 250g de branza feta;
– rosii cherry.

Mod de preparare:
Luati 2 foi de placinta si asezati-le in tava unsa in prealabil cu ulei. Ungeti foaia de deasupra cu ulei si adaugati inca o foaie din cele ramase. Continuati pana ati terminat de uns si de asezat foile, dupa care puneti tava deoparte, acoperind-o cu un prosop umed ca foile sa nu se usuce.
Puneti o oala pe foc si caliti usor ceapa si usturoiul pana prind o culoare aurie. Apoi, adaugati smantana pentru gatit si spanacul tocat mare.

Lasati pe foc circa 5 minute, dupa care adaugati branza feta, smantana si cele doua oua, batute usor.

Puneti compozitia in tava cu foi, adaugati rosiile cherry taiate feliute nu foarte subtiri si dati la cuptor pentru aproape jumatate de ora.

Scoateti cu grija tava din cuptor, bucurati-va de mirosul delicios si frumusetea culorilor: tarta este gata, iar cei dragi pot fi chemati sa savureze o bucata plina de sanatate!

Pofta buna!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *