Cremsnit cu foi de aluat foietaj Bella

12193506_516626331839064_6416938560457046335_nUn cremsnit cu adevarat desavarsit este greut de obtinut, dar nu imposibil. Noi avem reteta!

Ingrediente:

  • 2 foi de aluat foietaj Bella, coapte;
  • 1 litru de lapte;
  • 5 oua;
  • 350g de zahar;
  • 100g de amidon;
  • 200g de unt (80% grasime);
  • extract de vanilie;
  • coaja de lamaie;
  • 300 ml frisca batuta;
  • zahar pudra.

Mod de preparare:
Bateti albusurile spuma cu un praf de sare, folosind mixerul. Adaugati zaharul si mixati in continuare, pana obtineti o crema neteda si lucioasa. Adaugati galbenusurile pe rand, apoi amidonul si aromele. Puneti laptele pe foc, iar dupa ce se incalzeste bine, adaugati-l peste crema de oua, mixand.
Puneti compozitia intr-o oala pe foc, amestecand cu telul, pana se mai ingroasa. Opriti focul si adaugati untul bucati, pe rand. Se lasa la racit si apoi se intinde un strat mai gros peste prima foaie de aluat foietaj, se continua cu un strat de frisca si cu ultima foaie de aluat foietaj. Ornati cu zahar pudra, dupa cuviinta.

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *