Ficatei in aluat foietaj Bella

12316561_529211473913883_2078610214729291817_n

Denisa Nicolae ne-a trimis o minunata reteta de ficatei in aluat, pe care vrem sa o impartasim si cu voi.

Ingrediente:

  • 3 oua;
  • 2 cepe mari;
  • 250g cascaval feliat;
  • sare si piper macinat dupa gust;
  • 4 linguri ulei;
  • un pachet de aluat foietaj Bella congelat, de 800g + 100g;
  • 500g ficatei de pasare;
  • 300g ciuperci micute.

Mod de preparare:
Calim ceapa taiata marunt in ulei. Adaugam ficateii si ii calim si pe ei. Cand si-au schimbat culoarea si sunt aproape facuti, adaugam ciupercile taiate cubulete. Lasam 15 min. la foc si, separat, intr-un castron batem ouale, pe care le turnam peste ficatei si ciuperci. Cand este facut si oul, oprim focul si lasam la racit. Intindem aluatul Bella dezghetat intr-o tava acoperita cu hartie de copt si punem peste aluat felii de cascaval si compozitia cu ficatei racita complet. Impaturim si dam la cuptor la foc mediu pana prinde o culoare aurie.

Pofta buna!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *