Trigoane cu cascaval

12391026_530987550402942_4178353978931808325_nDorim sa va impartasim o reteta delicioasa de la Simona Mihalache.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Intr-un castron amestecam 500g de cascaval ras cu 2 oua. Umplutura pentru trigoane o amestecam bine pana cand se obtine o pasta omogena. Folosind un cutit, taiem foietajul in 9 bucati patrate de dimensiuni aproximativ egale.

Fiecare patrat de foietaj il presaram cu putina faina pe ambele parti, apoi il intindem cu facaletul pana cand obtinem o foaie nu foarte subtire cu latura de 15-20cm. Pe o jumatate triunghiulara a patratului punem 2 lingurite de umplutura pentru trigoane cu cascaval. Dam o forma triunghiulara pateului aducand coltul triunghiului fara umplutura peste triunghiul cu umplutura, apoi etansam bine marginile pateului apasand bine cu degetele sau folosind o furculita. Coacem trigoanele in cuptorul incins pentru 30 de minute pana cand se umfla si sunt aurii la suprafata.

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *