Pentru a obtine un rezultat excelent in folosirea aluatului foitaj Bella, va vom prezenta in continuare zece reguli de aur, care va vor ajuta sa pastrati si sa folositi in mod adecvat produsele noastre:
- Cumparati doar aluat foarte bine congelat! Verificati sa nu fie decongelat, iar ambalajul sa fie intact.
- Inainte de folosire, dezghetati foarte bine aluatul. Folositi un aluat moale, dar rece. Nu asteptati sa inceapa sa se sfarame.
- Nu decongelati aluatul foitaj in mod fortat, folosind orice fel de sursa de caldura sau intr-un cuptor cu microunde. Mai bine scoateti-l seara din congelator si lasati-l in frigider toata noaptea.
- Taiati aluatul foitaj Bella cu un cutit bine ascutit. Cutitul tocit mototoleste straturile din care este alcatuit aluatul.
- Nu mototoliti aluatul foitaj, nu-l framantati, nu-l intindeti cu facaletul sau cu mana. Presarati in prealabil faina pe suprafata de lucru.
- Coaceti produsele din aluat foitaj in cuptorul incalzit in prealabil pana la 200-220°C. Introduceti tava in cuptor numai daca sunteti siguri ca temperatura este cea potrivita. Temperatura trebuie mentinuta pana la terminarea coacerii.
- Incercati sa folositi compozitii cat mai putin apoase! Umeziti in prealabil in apa, zona de lipire si presarati cu mana, pentru a evita scurgerea umpluturii pe parcursul coacerii.
- Daca folositi aluat foitaj Bella, nu mai este nevoie sa puneti unt, ulei sau alte grasimi.
- Ungeti produsele din aluat foitaj cu un ou batut, pentru a obtine o culoare aurie, frumoasa si apetisanta!
- Cumparati si folositi numai aluat foitaj Bella, pentru a obtine intotdeauna rezultate excelente!