Aceasta reteta de tarta cu broccoli este foarte frageda si perfecta pentru vremea calduroasa de afara. Pentru prepararea acestei delicioase tarte am folosit aluat foitaj Bella.
Ingrediente:
- 250 g aluat foitaj Bella;
- 200 g broccoli;
- 1 ou;
- 1 lingura urda;
- 1 lingura gris;
- 1 lingura cascaval ras;
- 2 linguri faina;
- 200 ml. lapte;
- margarina;
- sare, piper negru, nucsoara.
Mod de preparare:
Opariti broccoli-ul timp de 3-4 minute in apa fierbinte, apoi scurgeti-l bine. Amestecati oul, urda, grisul, cascavalul, sarea si piperul. Din faina, lapte si margarina pregatiti sosul „Bechamelle” peste care presarati nucsoara. Adaugati broccoli si amestecati bine.
Taiati aluatul rotund si asezati-l intr-o tava speciala pentru tarte peste care adaugati ingredientele pe care le-ati amestecat mai sus. Acoperiti cu sos si dati la cuptorul incalzit in prealabil pana la 200°С.