Trigoane cu branza si spanac

triunghiuri-cu-spanacVa propunem o reteta foarte delicioasa de trigoane cu branza si spanac. Pentru acest desert s-au folosit foi de placinta de la Bella.

Ingrediente:

  • foi de placinta Bella – 1 pachet;
  • 200 g spanac;
  • 2 fire de ceapa verde;
  • 1/4 pahar ulei;
  • 2 oua;
  • 1/2 pahar de branza;
  • 3 varfuri de cutit cu nuca indiana (praf);
  • 2 varfuri cutit piper;
  • 1/2 pachet de margarina (125g);
  • 5-6 fire de patrunjel.

Mod de preparare:

Taiati spanacul marunt si fierbeti-l cu un pahar de apa timp de 5 min. Cand se raceste, filtrati-l cu atentie. Dupa aceea, amestecati ceapa, spanacul, ouale batute inainte si branza. Adaugati piperul, nuca indiana si puneti sare dupa gust. Adaugati si patrunjelul taiat marunt. Amestecati bine, pana cand amestecul devine omogen. Intindeti foile pe o suprafata si taiati-le in trei benzi egale. Luati cate o pereche din benzi, cea de sus fiind unsa dinainte cu margarina topita. Puneti o lingura din umplutura pe banda, astfel incat sa fie sub forma de triunghi. Continuati sa indoiti, ungand de fiecare data banda.

Triunghiurile create le ordonati intr-o tava unsa cu margarina si le coaceti intr-un cuptor incalzit dinainte pana la 170°C si asteptati sa se rumeneasca.

Triunghiurile pregatite trebuie servite calde! Pofta buna!

Garantam buna calitate si gustul perfect al preparatului numai in cazul respectarii acestei retete si cu folosirea produselor Bella!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *