Prajitura cu dulceata

prajitura_cu_gem_de_capsuniBella va propune astazi o reteta de sezon: prajitura cu dulceata. Pentru prepararea acestei prajituri s-a folosit dulceata de capsuni si aluat foitaj Bella.

Mod de preparare:

Taiati o bucata de marimea tavii, din aluatul foitaj Bella, iar restul de 1/3 din aluat lasati-l pentru decorare.Intindeti partea taiata din aluat si puneti-o intr-o tava, in prealabil udata cu apa si gauriti-o cu o furculita, dupa care adaugati dulceata de capsuni.Taiati aluatul ramas in fasii cu latimea de 1,5-2 cm si lungimea dupa marimea tavii. Aranjati fasiile in forma de grilaj peste prajitura cu dulceata si coaceti totul la 240-260C, timp de 12-15 min.

Inainte de a servi prajita, presarati peste ea zahar pudra.

Reteta propusa este destinata exclusiv pentru aluatul foitaj Bella. Nu garantam obtinerea unui rezultat perfect daca folositi alt aluat in loc de Bella.

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *