Cu ocazia Zilei Indragostitilor, Bella va recomanda o reteta delicioasa cu care sa va indulciti partenerul sau partenera in aceasta zi speciala.
Ingrediente:
- 1/2 pachet aluat foitaj Bella (400 gr.);
- 300 gr. jeleu de fructe;
- 1 galbenus;
- 1 lingura praf de cocos sau zahar vanilat.
Mod de preparare:
Cu ajutorul unei forme speciale taiati inimi din aluat. Asezati jumatate din ele in intr-o tava umezita cu apa. Cu varful cutitului taiati din inimile ramase, inimi mai mici ( cu latimea de 1cm).
Stropiti cu apa inimile intregi si asezati-le pe cele mici deasupra, apasandu-le pe margini. Dati tava la congelator pentru aproximativ 30 minute.
Incalziti cuptorul pana la 200C. Inainte de a pune inimile in cuptor, ungeti-le cu galbenus batut. Puneti tava cu inimile in cuptor, reduceti temperatura pana la 180C si lasati la copt aproximativ 25 minute.
Scoateti inimile coapte si lasati-le sa se raceasca pe un gratar. Umpleti-le cu jeleul de fructe ales si decorati-le cu cocos sau zahar vanilat.