Fantezie „de primavara”

fantezie de primavara-bellaA venit primavara, iar Bella s-a gandit sa va ofere o reteta dulce de sezon: Fantezie „de primavara”.

Ingrediente:

aluat foitaj Bella;
– ou;
– frisca.

Mod de preparare:

  1. Se taie aluatul, decongelat in prealabil (pana devine moale si rece), in patratele medii cu un cutit bine ascutit. Fiecarui patrat din aluat i se traseaza cu un cutit ascutit un chenar, la 1-1.5 cm  margine. Rolul acestui chenar este de a se forma o margine care dupa coacere sa ramana crescuta, in timp ce restul aluatului va da putin inapoi.
  2. Ungem bucatile patrate din aluat cu ou si le punem la copt in cuptorul incins in prealabil pana la 220-230 grade Celsius.
  3. Adancitura obtinuta se umple cu fructele preferate combinate cu frisca.

Reteta propusa este destinata exclusiv pentru aluatul Bella. Nu garantam obtinerea unui rezultat perfect daca folositi alt aluat in loc de Bella.

 

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *