Placinta rulata cu orez si ceapa verde

DIGITAL IMAGEIngrediente:

  • 1 pachet foi de placinta Bella;
  • 1/2 pachet margarina;
  • 13-15 fire ceapa verde;
  • 4-5 linguri ulei;
  • 3 oua;
  • 1 ceasca de orez;
  • 2 pahare cu telemea taiata bucati;
  • sare dupa gust;
  • piper (2 varfuri de cutit).

Mod de preparare:

Spalati bine ceapa si taiati-o marunt. Opariti-o usor cu apa clocotita, dupa care lasati sa se scurga apa si inabusiti-o cu 3-4 linguri de ulei de masline. Adaugati orezul, piperul si putina apa calda si lasati sa fiarba la foc mic timp de 10 min. Luati de pe foc si lasati la rece. Amestecati telemeaua cu ouale si cu putin piper si adaugati-le ceapa verde.

Luati o tava medie, unsa in prealabil cu ulei. Desfaceti pachetul de foi, luati o foaie si o ungeti cu margarina topita dinainte. Puneti pe foaie umplutura sub forma de linie cu o largime de 2 degete si faceti un rulou, pe care il puneti in tava. La fel procedati pana cand se termina toata umplutura.

Ungeti rulourile cu margarina ramasa si coaceti-le intr-un cuptor incalzit dinainte pana la 180 grade.

Cand terminati coacerea acoperiti cu un prosop timp de aprox. 20 min.

Garantam buna calitate si gustul perfect al preparatului numai in cazul respectarii retetei si cu folosirea foilor de placinta Bella!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *