Placintele cu zmeura si crema de ciocolata alba

placintele-cu-zmeura-si-crema-de-cicolata-albaIngrediente:

  • 1 pachet aluat foitaj Bella;
  • 1 ou;
  • 1 lingura apa;
  • 2 linguri faina;
  • crema de branza;
  • 2 linguri zahar tos;
  • 1/2 ceasca fulgi de ciocolata alba;
  • zmeura;
  • 3 linguri de zahar pentru decor.

Mod de preparare:

Decongelati aluatul foitaj la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul pana la 200˚C.

Intr-un bol se bate oul cu apa.

Se presara faina pe suprafata de lucru. Desfaceti aluatul si taiati-l in cercuri.

Intr-un bol mediu se amesteca crema de branza cu zaharul granulat pana cand compozitia devine omogena, dupa care se adauga fulgii de ciocolata alba.

Ungeti cercurile de aluat cu oul batut cu apa. In mijlocul fiecarui cerc din aluat puneti amestecul de branza si 3 bucati de zmeura. Asezati cercurile de patiserie peste cele umplute, apoi sigilati marginile cu o furculita. Ungeti placintelele cu ou batut cu apa si presarati zahar pe deasupra. Cu un cutit bine ascutit faceti trei taieturi mici in partea de sus a placintelelor. Puneti la cuptor in tava cu foaie de copt.

Coaceti timp de 20 de minute, pana cand aluatul capata o culoare aurie.

Placintelele se servesc reci.

 

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *