Strudel cu branza si legume

strudel-cu-branza-si-legumeIngrediente:

  • 1 pachet aluat foitaj Bella;
  • 1 ou;
  • 1 lingura apa;
  • 2 linguri ulei vegetal;
  • 2 ardei grasi mici, taiati fasii;
  • 1 ceasca cu ciuperci taiate marunt;
  • 1 cana cu vinete coapte si tocate;
  • 1 ceapa mica feliata;
  • jumatate de lingurita de praf de usturoi;
  • 1 lingurita de busuioc uscat, maruntit;
  • mozzarella taiata felii.

Mod de preparare:

Decongelati aluatul la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul pana la 200˚C.

Intr-un vas mic se bate oul si apa cu un tel.

Intr-o tigaie puneti cele 2 linguri de ulei si caliti la foc mediu ardeiul, ciupercile, vinetele, ceapa, praful de usturoi si busuiocul.

Puneti aluatul pe o suprafata presarata cu faina. Pe foaia de aluat puneti legumele calite si branza, dupa care rulati aluatul cu umplutura. Ungeti strudelul cu amestecul de ou si apa, dupa care puneti-l intr-o tava cu foaie de copt la cuptor.

Coaceti strudelul timp de aproximativ 25 de minute, pana capata o culoare aurie.

Se serveste rece!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

2 comentarii la “Strudel cu branza si legume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *