- 1 pachet aluat foitaj Bella;
- 1 ou;
- 1 lingura apa;
- 2 linguri ulei vegetal;
- 2 ardei grasi mici, taiati fasii;
- 1 ceasca cu ciuperci taiate marunt;
- 1 cana cu vinete coapte si tocate;
- 1 ceapa mica feliata;
- jumatate de lingurita de praf de usturoi;
- 1 lingurita de busuioc uscat, maruntit;
- mozzarella taiata felii.
Mod de preparare:
Decongelati aluatul la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul pana la 200˚C.
Intr-un vas mic se bate oul si apa cu un tel.
Intr-o tigaie puneti cele 2 linguri de ulei si caliti la foc mediu ardeiul, ciupercile, vinetele, ceapa, praful de usturoi si busuiocul.
Puneti aluatul pe o suprafata presarata cu faina. Pe foaia de aluat puneti legumele calite si branza, dupa care rulati aluatul cu umplutura. Ungeti strudelul cu amestecul de ou si apa, dupa care puneti-l intr-o tava cu foaie de copt la cuptor.
Coaceti strudelul timp de aproximativ 25 de minute, pana capata o culoare aurie.
Se serveste rece!
Multumim pentru retete!!!
Cu mare placere! 🙂