Pere in aluat foitaj Bella

pere-in-aluat-bellaVa propunem un desert delicios cu pere.

Ingrediente:

  • 1 kg pere tari;
  • 1 pachet aluat foitaj Bella;
  • 300g migdale macinate;
  • 3 linguri miere albine;
  • 1 litru vin alb;
  • 200g zahar;
  • scortisoara;
  • nucsoara;
  • cuisoare;
  • 1 galbenus de ou;
  • frunze menta.

Mod de preparare:

Curatati coaja perelor fara sa taiati coditele. Puneti intr-o craticioara vinul, zaharul, scortisoara si cuisoarele. Puneti pe foc si cand clocoteste adaugati perele.

Le lasati sa fiarba pana ce intra furculita cu usurinta in ele, apoi le scoateti pe o farfurie si le lasati sa se racoreasca.

Scoateti cotorul perelor cu mare atentie ca sa nu strapungeti para.

Amestecati migdalele macinate cu mierea si umpleti fiecare para cu pasta obtinuta.

Taiati foitajul in fasii subtiri si infasurati-l in jurul perelor pana ajungeti la codita. Bateti galbenusul si ungeti toata suprafata, inclusiv codita, pentru a avea un aspect frumos.

Puneti perele in tava tapetata cu hartie de copt.

Dati la cuptor la foc mic, pana se rumeneste frumos foitajul.

Lasati sa se raceasca apoi serviti. Pofta buna!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *