- 15 cozi de creveti tiger;
- 400 grame de aluat foietaj Bella;
- 1 galbenus;
- 1 lingurita de ulei;
- sare;
- piper.
Mod de preparare:
Decongelati din timp aluatul si crevetii (pe care ulterior ii decorticati si optional lasati si codita). Incingeti cuptorul la 180 de grade. Taiati aluatul de foietaj in fasii subtiri, apoi ungeti tava cu putin ulei. Infasurati fiecare crevete intr-o fasie de aluat. Puneti crevetii in tava si ungeti cu galbenus de ou si cu putină sare, peste care presarati piperul. Introduceti tava la cuptor pentru aprox. 15 minute. Cand s-au umflat si s-au rumenit… sunt gata!
Ii puteti servi fierbinti sau reci, cu sosul preferat!
Pofta buna!
Felicitari! Ne bucuram ca v-a iesit si ati primit aprecieri! Va asteptam sa mai incercati si alte retete! 🙂
O reteta minunata ! Am incercat-o, mi-a iesit si am primit multe aprecieri de sarbatori !