Creveti in aluat foietaj Bella

11986363_499012030267161_8310202939660529739_nIngrediente:

  • 15 cozi de creveti tiger;
  • 400 grame de aluat foietaj Bella;
  • 1 galbenus;
  • 1 lingurita de ulei;
  • sare;
  • piper.

Mod de preparare:

Decongelati din timp aluatul si crevetii (pe care ulterior ii decorticati si optional lasati si codita). Incingeti cuptorul la 180 de grade. Taiati aluatul de foietaj in fasii subtiri, apoi ungeti tava cu putin ulei. Infasurati fiecare crevete intr-o fasie de aluat. Puneti crevetii in tava si ungeti cu galbenus de ou si cu putină sare, peste care presarati piperul. Introduceti tava la cuptor pentru aprox. 15 minute. Cand s-au umflat si s-au rumenit… sunt gata!
Ii puteti servi fierbinti sau reci, cu sosul preferat!

Pofta buna!

 

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

2 comentarii la “Creveti in aluat foietaj Bella

Lasă un răspuns la Tudor Gheorghita Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *