Mini-foietaj cu somon

mini-foietaj-cu-somonSarbatorim Buna Vestire in bucataria Bella! Si pentru ca astazi avem dezlegare la peste, am pregatit o reteta rapida si creativa.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Foietajul se taie hexagonal si se asaza pe o tava acoperita cu foaie de copt.

Se lasa formele la cuptor pana cand se gatesc complet, dupa care se scot si se lasa la racit. Intre timp, cream o compozitie din crema de branza, marar tocat si bucatele mici de somon afumat.

Cand formele din foietaj s-au racit complet, adaugam cate o lingurita de compozitie deasupra. Se servesc obligatoriu alaturi de persoanele dragi dumneavoastra, intr-o zi atat de speciala.

Pofta buna!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

2 comentarii la “Mini-foietaj cu somon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *