Triunghiuri cu branza

triunghiuri cu branzaIngrediente

Mod de preparare
Se intinde aluatul pentru foietaj, se taie in patrate, si apoi se ung cu crema de branza alcatuita din ou, branza, chimen si condimente. Alternativ, se poate adauga si marar. Patratelele le indoim pe diagonala, sigiland marginile cu furculita. In final, batem un ou, pe care il intindem cu pensula peste triunghiuri, si presaram restul de chimen. Formele se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, si se lasa in cuptorul preincalzit timp de 40-45 de minute, pana capata o culoare aurie.
Pentru un plus de varietate, triunghiurile din foietaj pot fi umplute cu un amestec de sunca, cascaval si ou.

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

4 comentarii la “Triunghiuri cu branza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *