Inimioare din aluat foietaj Bella

In luna iubirii, dragostea prinde diferite forme. Daca doriti sa va indulciti partenerul cu un preparat surpriza, puteti incerca inimioarele din aluat foietaj Bella cu umplutura sarata sau dulce.

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foietaj Bella 800g;
  • crema de ciocolata sau dulceata (pentru inimioarele dulci) si carne tocata, spanac sau branza (pentru inimioarele sarate);
  • 1 ou.

Mod de preparare:

  1. Se decupeaza aluatul foietaj in inimioare, cu ajutorul unor forme.
  2. Pentru fiecare inimioara vor fi necesare doua bucati de aluat. Pe una dintre ele se pune cate o lingura din compozitia preferata.
  3. Se ung marginile cu apa.
  4. Se sigileaza bine cu cealalta bucata din aluat.
  5. La final inimioarele se ung cu oul batut, pentru a capata o crusta aurie.
  6. Inimioarele se coc timp de 15-20 de minute, la 180 °C, in cuptorul preincalzit.

Salvează

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *