In luna iubirii, dragostea prinde diferite forme. Daca doriti sa va indulciti partenerul cu un preparat surpriza, puteti incerca inimioarele din aluat foietaj Bella cu umplutura sarata sau dulce.
Ingrediente:
- 1 pachet aluat foietaj Bella 800g;
- crema de ciocolata sau dulceata (pentru inimioarele dulci) si carne tocata, spanac sau branza (pentru inimioarele sarate);
- 1 ou.
Mod de preparare:
- Se decupeaza aluatul foietaj in inimioare, cu ajutorul unor forme.
- Pentru fiecare inimioara vor fi necesare doua bucati de aluat. Pe una dintre ele se pune cate o lingura din compozitia preferata.
- Se ung marginile cu apa.
- Se sigileaza bine cu cealalta bucata din aluat.
- La final inimioarele se ung cu oul batut, pentru a capata o crusta aurie.
- Inimioarele se coc timp de 15-20 de minute, la 180 °C, in cuptorul preincalzit.