Saratele din aluat foietaj Bella

Ingrediente:

  • aluat foietaj Bella 800 g;
  • 1 ou;
  • 1/4 lingurita sare;
  • topping la alegere: cascaval ras, branza sarata rasa, susan, mac sau chimen.

Mod de preparare:

Dupa ce foietajul s-a decongelat, cat timp este inca rece, il despachetam pe blatul de lucru fara sa il intindem cu sucitorul sau sa il presam, iar cu un cutit bine ascutit (sau o rola de taiat) taiem fasii de latimea unui deget.
In acest moment este timpul sa preincalzim cuptorul la 200 grade C.

In tava mare a cuptorului tapetata cu hartie de copt asezam fasiile de foietaj, lasand un spatiu de cativa milimetri intre ele.
Intr-un bol batem oul cu un praf de sare si apoi ungem cu o pensula fiecare fasie.
Apoi asezam topping-ul dupa pofta inimii si introducem tava in cuptorul preincalzit la 200 grade C.
Odata introduse la cuptor, nu mai deschidem usa pana la final. Foietajul va fi copt in aproximativ 20 de minute, cand saratelele vor prinde culoarea aurie.
Puteti incerca si reteta de Melci cu zahar si scortisoara.

Pofta buna!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *