Foietaj Bella cu banane si Nutella

Astazi va prezentam o gustare delicioasa care merge perfect cu o cana de lapte la micul dejun sau oricand avem pofta de un desert rapid si gustos!

Pentru o reteta dulce de foietaj cu banane si Nutella, avem nevoie de:

Mod de preparare:
Mai intai dezghetam aluatul de foietaj, timp in care taiem bananele rondele oblice. Dupa ce s-a dezghetat aluatul, il intindem pe masa si il taiem in 3 bucati pe lungime si 4 pe latime, astfel incat sa iasa 12 patratele. Adaugam Nutella pe jumatatea fiecarui patratel, iar deasupra punem 3 feliute de banana. Apoi impaturim fiecare ”pachetel” si presam usor marginile, cu o furculita. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu oul batut. Bagam tava la cuptor la foc iute aproximativ 20-25 minute. Vom sti ca sunt gata atunci cand devin aurii la culoare. Dupa ce se racesc, le pudram cu zahar.

Un deliciu! ? Pofta buna! ❤️

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *