Pentru cele mai delicioase mini rulouri cu umplutura de carne, avem nevoie de:
- un pachet de foi de placinta rustice Bella 400g;
- 1/2 kg carne porc sau pui;
- 100g ceapa;
- 50ml ulei;
- 1 ou;
- 25g faina;
- 100 ml smantana;
- 1/2 lingurita sare;
- un varf cutit de piper;
- marar si patrunjel.
♨ Mod de preparare:
Taiem ceapa marunt si o calim 2 minute in ulei, dupa care adaugam carnea trecuta de 2 ori prin masina de tocat. Adaugam sarea si piperul si o prajim la foc mic pana scade apa, amestecand din cand in cand sa nu se arda ceapa. O luam de pe foc si cand se raceste o amestecam cu smantana, oul intreg, faina si cu frunzele de patrunjel si marar pe care le taiem marunt. Umplutura ajunge pentru aproximativ 30 de rulouri micute, facute dintr-un pachet de foi de placinta rustice Bella 400g. ?
Le tineti la cuptor cat sa se rumeneasca si veti gati cele mai delicioase mini rulouri – sarmale.