Sarmalute in foi de placinta

Pentru cele mai delicioase mini rulouri cu umplutura de carne, avem nevoie de:

  • un pachet de foi de placinta rustice Bella 400g;
  • 1/2 kg carne porc sau pui;
  • 100g ceapa;
  • 50ml ulei;
  • 1 ou;
  • 25g faina;
  • 100 ml smantana;
  • 1/2 lingurita sare;
  • un varf cutit de piper;
  • marar si patrunjel.

Mod de preparare:
Taiem ceapa marunt si o calim 2 minute in ulei, dupa care adaugam carnea trecuta de 2 ori prin masina de tocat. Adaugam sarea si piperul si o prajim la foc mic pana scade apa, amestecand din cand in cand sa nu se arda ceapa. O luam de pe foc si cand se raceste o amestecam cu smantana, oul intreg, faina si cu frunzele de patrunjel si marar pe care le taiem marunt. Umplutura ajunge pentru aproximativ 30 de rulouri micute, facute dintr-un pachet de foi de placinta rustice Bella 400g. ?
Le tineti la cuptor cat sa se rumeneasca si veti gati cele mai delicioase mini rulouri – sarmale.

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *