Muschiulet de porc in aluat foietaj Bella

Pana si cele mai de seama gospodine au cateodata nevoie de inspiratie in bucatarie, iar Bella vine mereu in ajutorul acestora, cu retete pline de dragoste si gustoase ca in vremurile de altadata!

Pentru a prepara cel mai gustos si creativ muschiulet de porc, veti avea nevoie de un pachet de aluat foietaj de la Bella, ceapa alba si rosie taiata julien, o bucata de muschiulet de porc fiert, putin parmezan, un ou si mirodenii din plin.


Mod de preparare:

Caliti ceapa taiata julien in putin ulei si asezonati cu boia de ardei rosu. Intindeti aluatul foietaj pe o tava, presarati parmezanul si adaugati ceapa calita. Apoi, treceti muschiuletul fiert prin mirodenii si plasati-l in mijlocul tavii.

Dupa aceea, impachetati muschiuletul in aluatul foietaj si intoarceti-l in tava astfel incat partea de imbinare sa fie prinsa sub muschiulet. Spargeti mai apoi oul si cu o pensula ungeti pachetelul cu muschiulet.

Dati la cuptor pentru 25-30 de minute la foc mic, dupa care serviti minunea de preparat, alaturi de cei dragi dumneavoastra.

Pofta buna!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *