Flori din foietaj

Ingrediente:

  • 200gr. capsuni;
  • 50gr. nuci si migdale;
  • 80gr. ciocolata alba;
  • 80gr. ciocolata neagra;
  • 10gr. gem de capsuni;
  • 1 galbenus de ou;
  • 1 pachet aluat foietaj 800gr. Bella.

Mod de preparare:

Taiem aluatul in patrate egale. Din fiecare patrat formam cate un triunghi si taiem in fiecare triunghi inca unul cu cutiul, apoi marginile le impaturim una peste alta. Adaugam ciocolata alba si capsuni.

Urmatorul patrat din aluat il umplem cu ciocolata neagra si ungem pe margini cu galbenusul de oua, apoi impaturim marginile, le lipim formand o biluta pe care o intoarcem si incercam sa formam o floare taind aluatul pe margini cu cutitul bine ascutit si apoi rasucim fiecare margine taiata. Ungem cu galbenus si presaram cu nuci si migdale

Din cealalta parte de aluat taiem cu o forma de floare, apoi cu o forma mai mica taiem si in interiorul fiecarei flori. Le suprapunem, ungem cu galbenus de ou si umplem in interior cu gem.

Coacem la 180 de grade Celsius timp de 30 de minute.

Pofta buna!

Puteti urmari reteta si video, aici:

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *