Rulouri de petrecere din aluat pufos

V-am pregatit o gustare perfecta pentru aniversari, dar si pentru intreaga familie indiferent de eveniment.

Iata de ce aveti nevoie pentru primul rulou:

  • 1/2 pachet de aluat foietaj Bella;
  • 180 gr. pesto;
  • 200 gr. branza de capra;
  • 1 lingura piper negru.

Mod de preparare:

Intindem aluatul de foietaj si il ungem cu pesto, presaram branza de capra si adaugam piperul negru. Rulam aluatul in folie de plastic si il punem la frigider pentru 40 de minute.

Ingrediente pentru al doilea rulou:

  • 1/2 pachet de aluat foietaj Bella;
  • 250 gr. Prosciutto;
  • 100 gr. mustar;
  • 50 gr. branza Cheddar;
  • 150 gr. pasta de tomate.

Mod de preparare:

Ungem aluatul cu mustar, apoi cu sos de rosii, adaugam branza Cheddar si distribuim uniform Prosciutto. Rulam aluatul in folie de plastic si il lasam la frigider timp de 40 de minute.

Ingrediente pentru al treilea rulou:

  • 1/2 pachet de aluat foietaj Bella;
  • 150 gr. crema de branza;
  • marar dupa gust;
  • 250 gr. somon afumat.

Mod de preparare:

Ungem aluatul cu crema de branza, dupa care adaugam somonul afumat si presaram cu marar. Rulam aluatul in folie de plastic si il lasam la frigider 40 de minute.

Dupa cele 40 de minute de stat la frigider, scoatem rulourile si le taiem in rulouri mai mici de 1,5 cm. Luam fiecare rulou si ii infingem o tepusa de frigarui (trebuie sa arate ca o acadea).

Punem toate rulourile la cuptor timp de 20 de minute, la o temperatura de 180 de grade. Pofta buna!

Gasiti reteta video, aici:

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *