Tarta cu broccoli, ceapa si branza

Ingrediente:

  • 1/2 pachet de aluat foietaj Bella 800g;
  • 250g ceapa galbena;
  • 1 galbenus de ou;
  • 3 linguri de mustar;
  • 250g broccoli;
  • 250g branza Cheddar.

Mod de preparare:

Dam forma patrata tartei: indoim marginile si intepam aluatul cu furculita. Ungem aluatul cu mustar, apoi adaugam ceapa, peste care punem branza Cheddar si asezam frumos broccoli-ul. Ungem marginile tartei cu galbenus de ou si mai adaugam putina branza Cheddar la final.

Coacem tarta la 220 grade Celsius, timp de 30 de minute.

Pofta buna!

Urmareste reteta video, aici:

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *