Tarta cu grapefruit

Astazi va prezentam o noua reteta delicioasa marca BELLA. Va invitam sa pregatiti impreuna cu noi un desert delicios pentru intreaga familie.

Ingrediente:

  • 1/2 pachet de aluat foietaj Bella;
  • 6 linguri de amidon;
  • 150 ml. de smantana pentru gatit;
  • 2 oua;
  • 100 gr. zahar;
  • 300 ml. lapte;
  • 1 galbenus de ou;
  • 1 grapefruit;
  • 1 esenta de vanilie.

Mod de preparare:

Taiem aluatul in 2 parti. O parte o punem deoparte, iar cealalta parte o taiem in forme de petale. Aluatul pus deoparte il punem in tava tapetata cu foaie de copt si il perforam cu furculita, apoi il ungem cu galbenus de ou pe margini si punem petalele de jur imprejurul lui. Ungem si petalele cu galbenus de ou. Coacem la 200 de grade Celsius timp de 35 de minute. Intre timp pregatim restul retetei: amestecam 2 oua cu 30 gr. zahar si cu cele 6 linguri de amidon.

Intr-o cratita pe care o punem pe aragaz punem laptele cu 70 gr. zahar si esenta de vanilie. Amestecam si lasam pe foc timp de 2-3 minute. Lasam amestecul la racit timp de 20 de minute, dupa care adaugam amestecul de oua si amestecam pana ce se ingroasa. Intr-un bol separat punem smantana pentru gatit si o mixam, dupa care adaugam amestecul mai devreme preparat.

Aducem aluatul copt si punem crema pregatita pe el si ornam cu grapefruit. Pofta buna!

Gasiti reteta video, aici:

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *