Antreuri cu carne și brânză

BELLA vă invită săptămâna aceasta să gătim un aperitiv delicios potrivit pentru orice ocazie: antreuri cu carne și brânză.

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foietaj Bella;
  • 500 gr. carne tocată;
  • cimbru și piper negru;
  • cimbru și paprika;
  • semințe de mac;
  • 2 gălbenușuri de ou;
  • 200 gr. brânză.

Mod de preparare:

Pentru umplutură: amestecăm carnea tocată, brânza rasă, cimbrul și paprika, cimbrul și piperul negru.

Întidem aluatul și la capătul lui punem o pătrime din compoziție, după care împăturim aluatul în timp ce ungem cu gălbenuș de ou. Tăiem în porții mici și egale. Așezăm antreurile ăntr-o tavă acoperită cu o foaie de copt. Ungem din nou cu gălbenuș de ou și presărăm cu mac.

Coacem în cuptorul încins la 200 de grade Celsius timp de 15-20 de minute.

Puteți urmări rețeta și video, aici:

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *