BELLA vă invită săptămâna aceasta să gătim un aperitiv delicios potrivit pentru orice ocazie: antreuri cu carne și brânză.
Ingrediente:
- 1 pachet aluat foietaj Bella;
- 500 gr. carne tocată;
- cimbru și piper negru;
- cimbru și paprika;
- semințe de mac;
- 2 gălbenușuri de ou;
- 200 gr. brânză.
Mod de preparare:
Pentru umplutură: amestecăm carnea tocată, brânza rasă, cimbrul și paprika, cimbrul și piperul negru.
Întidem aluatul și la capătul lui punem o pătrime din compoziție, după care împăturim aluatul în timp ce ungem cu gălbenuș de ou. Tăiem în porții mici și egale. Așezăm antreurile ăntr-o tavă acoperită cu o foaie de copt. Ungem din nou cu gălbenuș de ou și presărăm cu mac.
Coacem în cuptorul încins la 200 de grade Celsius timp de 15-20 de minute.
Puteți urmări rețeta și video, aici: