Ingrediente:
- 6 foi de plăcintă de la Bella;
- 100 gr. spanac;
- 1 ceapă verde proaspătă;
- 200 gr. brânză;
- 1 ou;
- ulei de măsline;
- 1 lingură de pătrunjel proaspăt tocat;
- 1 lingură de mărar proaspăt tocat.
Mod de preparare:
Spălați și uscați spanacul pe hârtie de bucătărie.
Tăiați ceapa verde, mărarul și pătrunjelul.
Amestecați într-un castron toate ingredientele de mai sus, apoi adăugați ulei de măsline și amestecați din nou.
Într-un alt castron amestecați brânza, spanacul și oul.
Tăiați foile de plăcintă în triunghi. La baza fiecărui triunghi puneți câte o linguriță de umplutură, apoi îndoiți marginile și rotiți-le în partea de sus.
Rulourile se prăjesc în baie de ulei, timp de 3-4 minute la temperatura de 160-180 de grade Celsius.
Poftă bună!