Muschiulet de porc in aluat foietaj Bella

Pana si cele mai de seama gospodine au cateodata nevoie de inspiratie in bucatarie, iar Bella vine mereu in ajutorul acestora, cu retete pline de dragoste si gustoase ca in vremurile de altadata!

Pentru a prepara cel mai gustos si creativ muschiulet de porc, veti avea nevoie de un pachet de aluat foietaj de la Bella, ceapa alba si rosie taiata julien, o bucata de muschiulet de porc fiert, putin parmezan, un ou si mirodenii din plin.
Citeste tot articolul »

Reteta de primavara: Rulada cu spanac

Astazi va propunem sa incercati o gustare simpla si sanatoasa, potrivita pentru un platou cu aperitive.

Pentru o delicioasă rulada cu spanac, avem nevoie de:

  • 1 pachet de aluat foietaj Bella;
  • o punga de spanac congelat;
  • 2 morcovi;
  • o ceapa;
  • 1 catel de usturoi;
  • 2 linguri de ulei;
  • sare si piper.

Mod de preparare:

Incepem prin lasa aluatul si spanacul sa se dezghete la temperatura camerei. Apoi, curatam morcovii de coaja si ii punem la fiert. Ii scoatem pe o farfurie cand sunt bine patrunsi si ii taiem pe jumatate pe lungime. Curatam ceapa si o tocam cat mai marunt. Usturoiul il curatam si il pisam. Citeste tot articolul »

Reteta de vara: Melci cu umplutura de curmale

Pentru reteta de melcisori cu umplutura de curmale aveti nevoie de:

  • 1 pachet Bella de aluat foietaj;
  • 450 g curmale uscate;
  • 1/2 lingurita de scortisoara macinata;
  • 1/2 lingurita de nucsoara, proaspat rasa;
  • 3-4 linguri de apa de flori de portocal.

Mod de preparare:

Incepem prin a curata curmalele de samburi, dupa care le taiem in bucatele si le lasam la rehidratat intr-un bol cu apa fierbinte cca. 15-20 de minute. Citeste tot articolul »