Ou in foietaj Bella

ou-in-foietaj-bellaVa propunem o alternativa gustoasa a unui pranz rapid.
Ingrediente:


Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180°C. Aluatul foietaj se taie sub forma unor patrate, astfel incat sa incapa in spatiile din tavita pentru briose, colturile ramanand in afara. Introduceti tava in cuptor, si lasati aluatul la copt, pana capata o culoare aurie. Apoi, asezati spanacul, ardeii si bacon-ul in forme, alternand in ingrediente. Deasupra lor, adaugati cate un ou, si condimentati dupa gust. Lasati-le la copt timp de 6-8 minute. Se servesc simple, sau cu o salata de legume.

Pofta buna!

Muschiulet de porc in aluat Bella

muschiulet-de-porc-in-aluat-bellaIngrediente:

  • pachet de aluat foitaj de la Bella;
  • ceapa alba si rosie taiata julien;
  • o bucata de muschiulet de porc fiert;
  • putin parmezan;
  • un ou;
  • mirodenii din plin.

Mod de preparare:

Caliti ceapa taiată julien in putin ulei si asezonati cu boia de ardei rosu. Intindeti aluatul foitaj pe o tava, presarati parmezanul si adaugati ceapa calita. Apoi, treceti muschiuletul fiert prin mirodenii si plasati-l in mijlocul tavii.

Dupa aceea, impachetati muschiuletul in aluatul foitaj si intoarceti-l in tava, astfel incat partea de imbinare sa fie prinsa sub muschiulet. Citeste tot articolul »