Baclava cu nuci

baclava cu nuci

Desertul ideal îndrăgit de întreaga familie nu trebuie să fie greu de preparat! Realizați alături de noi o rețetă delicioasă de baclava. Poftă bună!

Ingrediente baclava:

  • 1 pachet foi de plăcintă dulci de la Bella;
  • 20 ml. ulei;
  • 200 gr. unt topit;
  • 400 gr. nuci;
  • 80 gr. zahăr și 160 gr. pesmet.

Ingrediente pentru siropul de baclava:

  • 400 gr. zahăr;
  • coaja de la 1/2 lămâie;
  • 500 ml. apă;
  • sucul de la o lămâie;
  • o esență de vanilie.

Citeste tot articolul »

Baclava cu nuca

baclava-cu-nuca-foi-bellaIngrediente:

Mod de preparare:

Ungeti tava cu ulei si impartiti cantitatea de foi in doua. Prima parte de foi le puneti pe rand in tava, una cate una si le ungeti cu ulei, cu o pensula. Cand ati terminat, adaugati pe toata suprafata nuca si continuati cu restul foilor, unse individual. Apoi, dati la cuptor pentru circa 30 de minute. Citeste tot articolul »