Pizza – pachețele cu 4 umpluturi

Pachețele de pizza

Pizza clasică e delicioasă. O pizza cu imaginație preparată cu ajutorul aluatului BELLA pizza e și mai delicioasă. Poftiți la gătit!

Ingrediente:

  • 1 pachet de aluat pentru pizza de la Bella;
  • 250 gr. sos de roșii;
  • 200 gr. mozzarella;
  • 150 gr. telemea de vacă;
  • brânză cheddar, brânză feta;
  • 150 gr. șuncă;
  • 200 gr. chorizzo;
  • 200 gr. măsline;
  • 2 ciuperci;
  • 2 ardei verde;
  • baby spanac;
  • busuioc, oregano.

Mod de preparare:

Tăiem ardeii, ciupercile, mozzarella, brânza cheddar, telemeaua de vacă și măslinele.

Întindem aluatul și îl taiem în 6 dreptunghiuri, dintre care doar 4 vor fi umplute.

Primul dreptunghi de aluat îl umplem astfel: punem sos de roșii peste care adăugăm mozzarella, măsline și busuioc.

Pe cel de-al doilea dreptunghi de aluat vom pune următoarele ingrediente: cheddar, șunca, ardei și oregano .

Cel de-al treilea dreptunghi de aluat va fi pregătit astfel: cu sos de roșii, mozzarella, chorizzo și ciuperci.

Al patrulea dreptunghi de aluat va conține: spanac, brânză feta și mozzarella.

Odată adăugate ingredientele, împăturim dreptunghiul de aluat formând un pătrat și înțepăm cu o furculiță marginile.

Coaceți într-un cuptor preîncălzit, timp de 20-25 de minute, la 200 de grade Celsius. Se servește cu sos la alegere. Poftă bună!