Rulouri de petrecere din aluat pufos

V-am pregatit o gustare perfecta pentru aniversari, dar si pentru intreaga familie indiferent de eveniment.

Iata de ce aveti nevoie pentru primul rulou:

  • 1/2 pachet de aluat foietaj Bella;
  • 180 gr. pesto;
  • 200 gr. branza de capra;
  • 1 lingura piper negru.

Mod de preparare:

Intindem aluatul de foietaj si il ungem cu pesto, presaram branza de capra si adaugam piperul negru. Rulam aluatul in folie de plastic si il punem la frigider pentru 40 de minute. Citeste tot articolul »

Muschiulet de porc in aluat foietaj Bella

Pana si cele mai de seama gospodine au cateodata nevoie de inspiratie in bucatarie, iar Bella vine mereu in ajutorul acestora, cu retete pline de dragoste si gustoase ca in vremurile de altadata!

Pentru a prepara cel mai gustos si creativ muschiulet de porc, veti avea nevoie de un pachet de aluat foietaj de la Bella, ceapa alba si rosie taiata julien, o bucata de muschiulet de porc fiert, putin parmezan, un ou si mirodenii din plin.
Citeste tot articolul »

Reteta de primavara: Rulada cu spanac

Astazi va propunem sa incercati o gustare simpla si sanatoasa, potrivita pentru un platou cu aperitive.

Pentru o delicioasă rulada cu spanac, avem nevoie de:

  • 1 pachet de aluat foietaj Bella;
  • o punga de spanac congelat;
  • 2 morcovi;
  • o ceapa;
  • 1 catel de usturoi;
  • 2 linguri de ulei;
  • sare si piper.

Mod de preparare:

Incepem prin lasa aluatul si spanacul sa se dezghete la temperatura camerei. Apoi, curatam morcovii de coaja si ii punem la fiert. Ii scoatem pe o farfurie cand sunt bine patrunsi si ii taiem pe jumatate pe lungime. Curatam ceapa si o tocam cat mai marunt. Usturoiul il curatam si il pisam. Citeste tot articolul »

Reteta de primavara: Placinta de post cu ciuperci la cuptor

Pentru ca tot suntem in postul Pastelui, haideti sa preparam o delicioasa reteta de post

Vom avea nevoie de:

  • 1 pachet de foi de placinta Bella 400g;
  • 750 grame de ciuperci proaspete;
  • 1 ceapa medie;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • 1 lingura de ulei;
  • sare, piper dupa gust.

Mod de preparare:

Mai intai pregatim umplutura, astfel:

Taiem ciupercile in bucati mici, curatam ceapa si o tocam marunt. Apoi, incingem 1 lingura de ulei in tigaie, adaugam ceapa, iar cand aceasta devine translucida, se adauga ciupercile si condimentele alese. Se lasa legumele pe foc pana cand se inmoaie, amestecand din cand in cand. La final, adaugam usturoiul tocat. Lasam compozitia la racit, pana ajunge la temperatura camerei. Citeste tot articolul »