Tips & Tricks in bucatarie

Va dam cateva ponturi in bucatarie, sa fie cu veselie!

Ati incercat placinta cu mere Bella alaturi de o cupa de inghetata de vanilie?   Nota 10,  nu-i asa?

Daca vreti sa preparati singuri placinta cu mere, va recomandam o reteta delicioasa de placinta cu mere, pentru care am folosit aluatul foitaj Bella.

Reteta se prepara foarte rapid, in aproximativ 35-40 de minute. Speram sa va placa! Citeste tot articolul »

Noul sortiment de placinta Bougatsa 800g cu vanilie si scortisoara

Pentru ca orice vacanta are un gust divin, ne-am gandit sa va surprindem cu noul sortiment de placinta Bougatsa 800g din seria Marea Mediterana, cu umplutura dulce din crema de vanilie si scortisoara.

Va invitam sa luati parte la aceasta explozie de gusturi si sa descoperiti aroma imbietoare de vanilie si scortisoara intr-un mix exotic si delicios, pe placul oricarui pofticios!

Il gasiti in magazinele Carrefour si Selgros, la nivel national. Citeste tot articolul »

Reteta de primavara: Placinta cu praz si cartofi

Astazi va recomandam o gustare de sezon, usor de preparat si de consumat! Pentru o delicioasa placinta cu praz si cartofi avem nevoie de:

Taiem partea alba de la praz in bucatele mici si le calim cu ulei si apa. Presaram putin rozmarin si mai tinem la foc aproximativ 10-15 minute, timp in care curatam cartofii de coaja, ii taiem rondele si ii punem la fiert intr-un alt vas cu apa si sare. Scurgem cartofii de apa si ii amestecam cu prazul.
Citeste tot articolul »

Prajitura cu sirop de zahar ars si foi Bella

Ingrediente:

  • 1 pachet de Foi fine de placinta Bella de 400g;
  • 1 pahar de ulei;
  • 1 pahar de zahar;
  • 200ml de iaurt;
  • 1 plic de praf de copt;
  • 1 plic de zahar vanilat;
  • 4 oua;
  • 1 lamaie;
  • 1 fiola esenta de rom;
  • sirop de zahar ars (6-7 linguri zahar cu 3 cani de apa).

Mod de preparare:
Dezghetam foile de placinta si le rupem in multe bucatele.

Intr-un vas, batem ouale cu zahar si adaugam cu grija uleiul, iaurtul, zaharul vanilat si praful de copt – stins cu zeama de lamaie. La final amestecam bine si adaugam esenta de rom. Citeste tot articolul »