Pui Wellington în foietaj Bella

Pui Wellington ? Un delicios preparat originar din Anglia, acum foarte ușor de gătit cu aluatul foietaj de la BELLA.

Ingrediente necesare:

  • 1 pachet aluat foietaj Bella
  • 450g file de pui
  • 2 linguri de unt
  • 4 lingurițe de cremă de brânză
  • 4 lingurițe de muștar Dijon
  • 2 cepe
  • 150g ciuperci
  • 1 ou
  • 1 legătură de pătrunjel
  • cimbru
  • piper negru

Mod de preparare:

Se condimentează puiul cu cimbru și piper.
Tragem la tigaie, în unt topit, puiul pe ambele părți, timp de 3-4 minute.

Tocăm o legătură de pătrunjel, ceapa și măslinele și le călim în unt topit.

Amestecăm crema de brânză cu muștar.

Aluatul foietaj îl tăiem în 4 dreptunghiuri, urmând să umplem fiecare porțiune de aluat cu 1 linguriță din amestecul de cremă de brânză și muștar cu legumele călite și o bucată de pui rumenită în tigaie.

Rulăm aluatul umplut, îl ungem cu ou și îl dăm la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru 25 de minute.

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *