Pui Wellington ? Un delicios preparat originar din Anglia, acum foarte ușor de gătit cu aluatul foietaj de la BELLA.
Ingrediente necesare:
- 1 pachet aluat foietaj Bella
- 450g file de pui
- 2 linguri de unt
- 4 lingurițe de cremă de brânză
- 4 lingurițe de muștar Dijon
- 2 cepe
- 150g ciuperci
- 1 ou
- 1 legătură de pătrunjel
- cimbru
- piper negru
Mod de preparare:
Se condimentează puiul cu cimbru și piper.
Tragem la tigaie, în unt topit, puiul pe ambele părți, timp de 3-4 minute.
Tocăm o legătură de pătrunjel, ceapa și măslinele și le călim în unt topit.
Amestecăm crema de brânză cu muștar.
Aluatul foietaj îl tăiem în 4 dreptunghiuri, urmând să umplem fiecare porțiune de aluat cu 1 linguriță din amestecul de cremă de brânză și muștar cu legumele călite și o bucată de pui rumenită în tigaie.
Rulăm aluatul umplut, îl ungem cu ou și îl dăm la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru 25 de minute.