- 200gr. capsuni;
- 50gr. nuci si migdale;
- 80gr. ciocolata alba;
- 80gr. ciocolata neagra;
- 10gr. gem de capsuni;
- 1 galbenus de ou;
- 1 pachet aluat foietaj 800gr. Bella.
Arhiva eticheta: aluat foitaj bella
Triunghiuri cu branza si spanac
Triunghiurile din aluat foietaj Bella umplute cu branza feta si spanac sunt ideale pentru micul dejun sau cand aveti niste oaspeti-surpriza. Se servesc reci sau caldute si pot fi pastrate in frigider.
Ingrediente:
- aluat foietaj Bella;
- 2 oua;
- branza feta;
- spanac;
- piper, sare.
Desert delicios cu kiwi si portocale
Astazi va prezentam un desert delicios cu kiwi si portocale.
Ingrediente:
- aluat foitaj Bella;
- ou;
- dulceata de fructe;
- kiwi;
- portocale.
Muschiulet de porc in aluat Bella
- pachet de aluat foitaj de la Bella;
- ceapa alba si rosie taiata julien;
- o bucata de muschiulet de porc fiert;
- putin parmezan;
- un ou;
- mirodenii din plin.
Mod de preparare:
Caliti ceapa taiată julien in putin ulei si asezonati cu boia de ardei rosu. Intindeti aluatul foitaj pe o tava, presarati parmezanul si adaugati ceapa calita. Apoi, treceti muschiuletul fiert prin mirodenii si plasati-l in mijlocul tavii.
Dupa aceea, impachetati muschiuletul in aluatul foitaj si intoarceti-l in tava, astfel incat partea de imbinare sa fie prinsa sub muschiulet. Citeste tot articolul
Cosulete din aluat foitaj Bella
- 1 pachet aluat foitaj Bella;
- legume diverse pentru umplutura;
- branza;
Aceste cosulete sunt foarte usor de realizat si de preparat cu ingredientele preferate.
Noi am optat pentru spanac, rozii uscate si branza, dar dumneavoastra puteti adauga ardei, cascaval sau sunca.
Tot ce trebuie sa faceti este sa taiati aluatul Bella in patratele. Puneti-le apoi intr-o tavita non-adeziva pentru briose si asezati umplutura in ele.
Apoi, dati taviaa la cuptor pentru 10-15 minute, pana cand cosuletele s-au rumenit.
Pofta buna!
Melci din aluat foitaj Bella cu masline verzi
Ingrediente:
- pachet aluat foietaj Bella;
- 100 ml de ulei
- 200g masline verzi cu ardei;
- 50g sare.
Mod de preparare:
Lasati aluatul sa se dezghete si taiati-l in fasii de circa 3 centimetri latime.
Din bucatile obtinute realizati cate o spirala, iar in centrul acesteia plasati cate o maslina.
Asezonati cu sare si stropiti cu putin ulei, asezati compozitia in tava unsa si dati la cuptor pret de 15-20 de minute. Citeste tot articolul
Oua in aluat foitaj Bella
O idee pentru un mic dejun sanatos, rapid si de efect.
Ingrediente:
- 6 oua;
- 1 pachet aluat foitaj Bella;
- 1 cutie smantana;
- marar;
- sare si piper.
Aperitiv rapid cu asparagus din aluat foitaj Bella
- legatura de asparagus;
- un pachet aluat foietaj Bella;
- un borcanas de sos pesto;
- rosii cherry;
- parmezan ras;
- sare;
- piper.
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200 de grade celsius si taiati aluatul in patratele de dimensiunea dorita. Asezati-le in tava, pe hartia de copt si ungeti-le cu sosul pesto. Adaugati pe fiecare patratel cate o jumatate de rosie cherry si cate o bucatica de asparagus. Citeste tot articolul
Palmieri din aluat foitaj Bella
Desert aromat, gata in numai 20 de minute.
Ingrediente:
- 400g aluat foitaj Bella;
- 1/2 cana de zahar;
- o lingurita de scortisoara.
Mod de preparare:
Amestecati zaharul cu scortisoara si presarati pe suprafata de lucru zahar, cat sa acoperiti o suprafata egala cu cea a foii de foitaj.
Asezati aluatul peste zahar si, cu sucitorul, treceti de cateva ori peste el, nu ca sa il intindeti, ci doar sa il apasati usor ca sa se prinda zaharul de aluat. Citeste tot articolul
Curmale in aluat Bella
- 1/2 pachet aluat foitaj Bella;
- 300 gr. curmale;
- 100 gr. nuci;
- 150 ml. coniac.
Mod de preparare:
Lasati curmalele in coniac timp de o ora, iar apoi scoteti-le samburii. Asezati in mijlocul fiecarei curmale cate o nuca si infasurati-le ca pe niste rulouri in aluatul foitaj taiat fasii. Citeste tot articolul