Triunghiuri cu branza si spanac

Triunghiurile din aluat foietaj Bella umplute cu branza feta si spanac sunt ideale pentru micul dejun sau cand aveti niste oaspeti-surpriza. Se servesc reci sau caldute si pot fi pastrate in frigider.

Ingrediente:

Mod de preparare
Se intinde aluatul pentru foietaj, se taie in patrate, si apoi se ung cu crema de branza alcatuita din ou, branza, spanac, sare si piper. Patratelele le indoim pe diagonala, sigiland marginile cu furculita. In final, batem un ou, pe care il intindem cu pensula peste triunghiuri. Formele se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, si se lasa in cuptorul preincalzit timp de 40-45 de minute, pana capata o culoare aurie.

Pofta buna!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *