Prajitura cu dulceata

prajitura_cu_gem_de_capsuniBella va propune astazi o reteta de sezon: prajitura cu dulceata. Pentru prepararea acestei prajituri s-a folosit dulceata de capsuni si aluat foitaj Bella.

Mod de preparare:

Taiati o bucata de marimea tavii, din aluatul foitaj Bella, iar restul de 1/3 din aluat lasati-l pentru decorare.Intindeti partea taiata din aluat si puneti-o intr-o tava, in prealabil udata cu apa si gauriti-o cu o furculita, dupa care adaugati dulceata de capsuni.Taiati aluatul ramas in fasii cu latimea de 1,5-2 cm si lungimea dupa marimea tavii. Aranjati fasiile in forma de grilaj peste prajitura cu dulceata si coaceti totul la 240-260C, timp de 12-15 min. Citeste tot articolul »

Cele 10 reguli de aur ale aluatului foitaj Bella

reguli-aluat-foitaj-bellaPentru a obtine un rezultat excelent in folosirea aluatului foitaj Bella, va vom prezenta in continuare zece reguli de aur, care va vor ajuta sa pastrati si sa folositi in mod adecvat produsele noastre:

  1. Cumparati doar aluat foarte bine congelat! Verificati sa nu fie decongelat, iar ambalajul sa fie intact.
  2. Inainte de folosire, dezghetati foarte bine aluatul. Folositi un aluat moale, dar rece. Nu asteptati sa inceapa sa se sfarame.
  3. Nu decongelati aluatul foitaj in mod fortat, folosind orice fel de sursa de caldura sau intr-un cuptor cu microunde. Mai bine scoateti-l seara din congelator si lasati-l in frigider toata noaptea.
  4. Taiati aluatul foitaj Bella cu un cutit bine ascutit. Cutitul tocit mototoleste straturile din care este alcatuit aluatul. Citeste tot articolul »