Saratele din aluat foietaj Bella

Ingrediente:

  • aluat foietaj Bella 800 g;
  • 1 ou;
  • 1/4 lingurita sare;
  • topping la alegere: cascaval ras, branza sarata rasa, susan, mac sau chimen.

Mod de preparare:

Dupa ce foietajul s-a decongelat, cat timp este inca rece, il despachetam pe blatul de lucru fara sa il intindem cu sucitorul sau sa il presam, iar cu un cutit bine ascutit (sau o rola de taiat) taiem fasii de latimea unui deget.
In acest moment este timpul sa preincalzim cuptorul la 200 grade C. Citeste tot articolul »

Reteta de Dragobete: Poale-n brau

Ce ziceti de o placinta autentica romaneasca de sarbatoarea romaneasca a iubirii?

Pentru delicioasele Poale-n brau aveti nevoie de:

  • un pachet aluat foietaj Bella clasic 800g sau dulce 500g;
  • 350g branza de vaci bine scursa;
  • 150g zahar;
  • 2 oua medii;
  • 2 linguri gris;
  • 1 portocala medie (coaja rasa);
  • 50-60g stafide;
  • 1 varf cutit de sare;
  • 1 plic de zahar vanilat;
  • 1 galbenus de ou + 2 linguri de lapte (pentru uns).

Citeste tot articolul »

Ou in foietaj Bella

ou-in-foietaj-bellaVa propunem o alternativa gustoasa a unui pranz rapid.
Ingrediente:


Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180°C. Aluatul foietaj se taie sub forma unor patrate, astfel incat sa incapa in spatiile din tavita pentru briose, colturile ramanand in afara. Introduceti tava in cuptor, si lasati aluatul la copt, pana capata o culoare aurie. Apoi, asezati spanacul, ardeii si bacon-ul in forme, alternand in ingrediente. Deasupra lor, adaugati cate un ou, si condimentati dupa gust. Lasati-le la copt timp de 6-8 minute. Se servesc simple, sau cu o salata de legume.

Pofta buna!