Saratele din aluat foietaj Bella

Ingrediente:

  • aluat foietaj Bella 800 g;
  • 1 ou;
  • 1/4 lingurita sare;
  • topping la alegere: cascaval ras, branza sarata rasa, susan, mac sau chimen.

Mod de preparare:

Dupa ce foietajul s-a decongelat, cat timp este inca rece, il despachetam pe blatul de lucru fara sa il intindem cu sucitorul sau sa il presam, iar cu un cutit bine ascutit (sau o rola de taiat) taiem fasii de latimea unui deget.
In acest moment este timpul sa preincalzim cuptorul la 200 grade C. Citeste tot articolul »

Muschiulet de porc in aluat Bella

muschiulet-de-porc-in-aluat-bellaIngrediente:

  • pachet de aluat foitaj de la Bella;
  • ceapa alba si rosie taiata julien;
  • o bucata de muschiulet de porc fiert;
  • putin parmezan;
  • un ou;
  • mirodenii din plin.

Mod de preparare:

Caliti ceapa taiată julien in putin ulei si asezonati cu boia de ardei rosu. Intindeti aluatul foitaj pe o tava, presarati parmezanul si adaugati ceapa calita. Apoi, treceti muschiuletul fiert prin mirodenii si plasati-l in mijlocul tavii.

Dupa aceea, impachetati muschiuletul in aluatul foitaj si intoarceti-l in tava, astfel incat partea de imbinare sa fie prinsa sub muschiulet. Citeste tot articolul »

Melci din aluat foitaj Bella cu masline verzi

melci-cu masline-in-aluat-foietaj-bella

Ingrediente:

Mod de preparare:

Lasati aluatul sa se dezghete si taiati-l in fasii de circa 3 centimetri latime.

Din bucatile obtinute realizati cate o spirala, iar in centrul acesteia plasati cate o maslina.

Asezonati cu sare si stropiti cu putin ulei, asezati compozitia in tava unsa si dati la cuptor pret de 15-20 de minute. Citeste tot articolul »

Cele 10 reguli de aur ale aluatului foitaj Bella

reguli-aluat-foitaj-bellaPentru a obtine un rezultat excelent in folosirea aluatului foitaj Bella, va vom prezenta in continuare zece reguli de aur, care va vor ajuta sa pastrati si sa folositi in mod adecvat produsele noastre:

  1. Cumparati doar aluat foarte bine congelat! Verificati sa nu fie decongelat, iar ambalajul sa fie intact.
  2. Inainte de folosire, dezghetati foarte bine aluatul. Folositi un aluat moale, dar rece. Nu asteptati sa inceapa sa se sfarame.
  3. Nu decongelati aluatul foitaj in mod fortat, folosind orice fel de sursa de caldura sau intr-un cuptor cu microunde. Mai bine scoateti-l seara din congelator si lasati-l in frigider toata noaptea.
  4. Taiati aluatul foitaj Bella cu un cutit bine ascutit. Cutitul tocit mototoleste straturile din care este alcatuit aluatul. Citeste tot articolul »