Foietaj cu visine

Pentru dimineti garantat insorite BELLA recomanda un stop de energie cu o placinta delicioasa. Va puteti satisface toate poftele cu aceasta reteta interesanta de foietaj cu visine.

Iata de ce aveti nevoie:

  • 1 pachet aluat foietaj Bella;
  • visine congelate;
  • 2-3 plicuri de zahar vanilat;
  • 100 g zahar tos;
  • 1 ou.

Mod de preparare:

Visinele le punem la decongelat in voie in frigider, dupa care le punem putin pe foc cat sa mai iasa putin sucul din ele. Daca nu scoatem o parte din sucul lor, atunci cand sunt la cuptor sucul curge in tava si se caramelizeaza pana se arde sub foietaj. Peste visine aruncam 2-3 plicuri de zahar vanilat si o mana de zahar tos.

Intindem aluatul si il taiem in patrate. In fiecare patrat punem cate putin din umplutura de visine pregatita anterior, dupa care acoperim cu un alt patrat de foietaj pe care il crestam cu cutitul din loc in loc. Ungem cu oul batut si presaram zahar tos dupa preferinte.

Se tin la cuptor pana se rumenesc frumos. Pofta buna!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *