Reteta de toamna: Placinta cu mere si nuci

Pentru o delicioasa placinta cu mere si nuci, avem nevoie de:

  • un pachet foi fine de placinta Bella 400g;
  • 1kg mere (4-6 mere medii);
  • 300g miez nuca;
  • 2 linguri miere;
  • 3 pliculete zahar vanilat;
  • 1 lingurita scortisoara macinata.

Mod de preparare:

Mai intai, scoatem foile de placinta din congelator sa se dezghete in timp ce pregatim umplutura. In continuare, curatam merele si le dam prin razatoare, apoi le punem la calit intr-o tigaie in care adaugam zaharul, pliculetele de zahar vanilat si lingurita de scortisoara. Calim merele pana cand acestea se inmoaie si zaharul se topeste.
Citeste tot articolul »

Reteta de vara: Strudel cu prune

Putin dulce, putin acrisor, aromat cat cuprinde, acest desert reprezinta un adevarat rasfat, caruia nu stim cine i-ar putea rezista.

Pentru un delicios strudel cu prune avem nevoie de:

  • 1 pachet de foi de placinta Bella refrigerate proaspete;
  • 500g prune si caise;
  • 4 linguri de zahar brun (sau dupa gust, depinde cat de dulci sunt fructele);
  • 3 linguri de pesmet macinat fin;
  • o lingurita de coaja rasa de lamaie;
  • o linguriţă de scortisoara macinata;
  • zahar vanilat.

Mod de preparare:

Spalam prunele si le taiem pe jumatate, scoatem samburii si le punem intr-o cratita impreuna cu zaharul si ¼ de pahar de apa.

Se lasa sa fiarba la foc mic pana cand se topeste zaharul si se inmoaie fructele si amestecam din cand in cand.
Citeste tot articolul »

Placinta clasica din foi cu spanac (de post) ideala pentru zilele de vara

Cand mirosul de placinta cu spanac iese din cuptor, parca simtiti cum briza mediterana adie usor!

Preparat din ingrediente de inspiratie greceasca, ulei de masline din plin, sortimentul cu spanac al Seriei Marea Mediterana reprezinta o vacanta in sine pentru intreaga familie.

Mod de preparare:

Produsul este gata pentru consum dupa ce a fost copt conform urmatoarelor instructiuni:

  • Preincalziti cuptorul la 180°C – 190°C
  • Scoateti placinta congelata din cutia de carton. Se poate unge placinta cu ou batut sau lapte
  • Se asaza placinta direct in cuptor, fara decongelare
  • Se coace placinta pe raftul de mijloc al cuptorului preîncalzit la 180°C-190°C timp de aprox. 40-45 minute. Durata de coacere poate varia in functie de randamentul cuptorului dumneavoastra.

Citeste tot articolul »

NOU! Placinta Bella in forma de U cu dovleac 100g/buc

Gasiti noua placinta Bella in forma de U cu dovleac 100g/buc, la nivel national in reteaua de magazine Kaufland, la raionul de patiserie congelata vrac.

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180°C-200°C. Indepartati ambalajul si puneti produsul intr-o tava de copt la mijlocul cuptorului. Coaceti pentru aproximativ 25-30 minute. Durata de coacere poate varia in functie de caracteristicile cuptorului dvs. Citeste tot articolul »

Tips & Tricks in bucatarie

Va dam cateva ponturi in bucatarie, sa fie cu veselie!

Ati incercat placinta cu mere Bella alaturi de o cupa de inghetata de vanilie?   Nota 10,  nu-i asa?

Daca vreti sa preparati singuri placinta cu mere, va recomandam o reteta delicioasa de placinta cu mere, pentru care am folosit aluatul foitaj Bella.

Reteta se prepara foarte rapid, in aproximativ 35-40 de minute. Speram sa va placa! Citeste tot articolul »

Noul sortiment de placinta Bougatsa 800g cu vanilie si scortisoara

Pentru ca orice vacanta are un gust divin, ne-am gandit sa va surprindem cu noul sortiment de placinta Bougatsa 800g din seria Marea Mediterana, cu umplutura dulce din crema de vanilie si scortisoara.

Va invitam sa luati parte la aceasta explozie de gusturi si sa descoperiti aroma imbietoare de vanilie si scortisoara intr-un mix exotic si delicios, pe placul oricarui pofticios!

Il gasiti in magazinele Carrefour si Selgros, la nivel national. Citeste tot articolul »

Reteta de primavara: Placinta cu praz si cartofi

Astazi va recomandam o gustare de sezon, usor de preparat si de consumat! Pentru o delicioasa placinta cu praz si cartofi avem nevoie de:

Taiem partea alba de la praz in bucatele mici si le calim cu ulei si apa. Presaram putin rozmarin si mai tinem la foc aproximativ 10-15 minute, timp in care curatam cartofii de coaja, ii taiem rondele si ii punem la fiert intr-un alt vas cu apa si sare. Scurgem cartofii de apa si ii amestecam cu prazul.
Citeste tot articolul »