Reteta de primavara: Placinta de post cu ciuperci la cuptor

Pentru ca tot suntem in postul Pastelui, haideti sa preparam o delicioasa reteta de post

Vom avea nevoie de:

  • 1 pachet de foi de placinta Bella 400g;
  • 750 grame de ciuperci proaspete;
  • 1 ceapa medie;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • 1 lingura de ulei;
  • sare, piper dupa gust.

Mod de preparare:

Mai intai pregatim umplutura, astfel:

Taiem ciupercile in bucati mici, curatam ceapa si o tocam marunt. Apoi, incingem 1 lingura de ulei in tigaie, adaugam ceapa, iar cand aceasta devine translucida, se adauga ciupercile si condimentele alese. Se lasa legumele pe foc pana cand se inmoaie, amestecand din cand in cand. La final, adaugam usturoiul tocat. Lasam compozitia la racit, pana ajunge la temperatura camerei. Citeste tot articolul »

Nou! Foi de placinta rustice 375g

Pentru cat mai multe placinte traditionale delicioase, v-am pregatit noile foi de placinta Bella rustice la un nou gramaj de 375g, reteta imbunatatita, fara margarina, cu gust si arome de odinioara! 💕👍

Va invitam sa le folositi cu drag in retetele de la bunica si va garantam autenticitatea acestora! 💯👌

🛒
Gasiti foile de placinta rustice 375g in Auchan, cat si in magazinele traditionale, la nivel national!

Reteta de toamna: Placinta cu mere si nuci

Pentru o delicioasa placinta cu mere si nuci, avem nevoie de:

  • un pachet foi fine de placinta Bella 400g;
  • 1kg mere (4-6 mere medii);
  • 300g miez nuca;
  • 2 linguri miere;
  • 3 pliculete zahar vanilat;
  • 1 lingurita scortisoara macinata.

Mod de preparare:

Mai intai, scoatem foile de placinta din congelator sa se dezghete in timp ce pregatim umplutura. In continuare, curatam merele si le dam prin razatoare, apoi le punem la calit intr-o tigaie in care adaugam zaharul, pliculetele de zahar vanilat si lingurita de scortisoara. Calim merele pana cand acestea se inmoaie si zaharul se topeste.
Citeste tot articolul »