Reteta de primavara: Placinta de post cu ciuperci la cuptor

Pentru ca tot suntem in postul Pastelui, haideti sa preparam o delicioasa reteta de post

Vom avea nevoie de:

  • 1 pachet de foi de placinta Bella 400g;
  • 750 grame de ciuperci proaspete;
  • 1 ceapa medie;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • 1 lingura de ulei;
  • sare, piper dupa gust.

Mod de preparare:

Mai intai pregatim umplutura, astfel:

Taiem ciupercile in bucati mici, curatam ceapa si o tocam marunt. Apoi, incingem 1 lingura de ulei in tigaie, adaugam ceapa, iar cand aceasta devine translucida, se adauga ciupercile si condimentele alese. Se lasa legumele pe foc pana cand se inmoaie, amestecand din cand in cand. La final, adaugam usturoiul tocat. Lasam compozitia la racit, pana ajunge la temperatura camerei. Citeste tot articolul »

Nou! Foi de placinta rustice 375g

Pentru cat mai multe placinte traditionale delicioase, v-am pregatit noile foi de placinta Bella rustice la un nou gramaj de 375g, reteta imbunatatita, fara margarina, cu gust si arome de odinioara! 💕👍

Va invitam sa le folositi cu drag in retetele de la bunica si va garantam autenticitatea acestora! 💯👌

🛒
Gasiti foile de placinta rustice 375g in Auchan, cat si in magazinele traditionale, la nivel national!

Reteta de toamna: Placinta cu mere si nuci

Pentru o delicioasa placinta cu mere si nuci, avem nevoie de:

  • un pachet foi fine de placinta Bella 400g;
  • 1kg mere (4-6 mere medii);
  • 300g miez nuca;
  • 2 linguri miere;
  • 3 pliculete zahar vanilat;
  • 1 lingurita scortisoara macinata.

Mod de preparare:

Mai intai, scoatem foile de placinta din congelator sa se dezghete in timp ce pregatim umplutura. In continuare, curatam merele si le dam prin razatoare, apoi le punem la calit intr-o tigaie in care adaugam zaharul, pliculetele de zahar vanilat si lingurita de scortisoara. Calim merele pana cand acestea se inmoaie si zaharul se topeste.
Citeste tot articolul »

Reteta de vara: Strudel cu prune

Putin dulce, putin acrisor, aromat cat cuprinde, acest desert reprezinta un adevarat rasfat, caruia nu stim cine i-ar putea rezista.

Pentru un delicios strudel cu prune avem nevoie de:

  • 1 pachet de foi de placinta Bella refrigerate proaspete;
  • 500g prune si caise;
  • 4 linguri de zahar brun (sau dupa gust, depinde cat de dulci sunt fructele);
  • 3 linguri de pesmet macinat fin;
  • o lingurita de coaja rasa de lamaie;
  • o linguriţă de scortisoara macinata;
  • zahar vanilat.

Mod de preparare:

Spalam prunele si le taiem pe jumatate, scoatem samburii si le punem intr-o cratita impreuna cu zaharul si ¼ de pahar de apa.

Se lasa sa fiarba la foc mic pana cand se topeste zaharul si se inmoaie fructele si amestecam din cand in cand.
Citeste tot articolul »

Placinta clasica din foi cu spanac (de post) ideala pentru zilele de vara

Cand mirosul de placinta cu spanac iese din cuptor, parca simtiti cum briza mediterana adie usor!

Preparat din ingrediente de inspiratie greceasca, ulei de masline din plin, sortimentul cu spanac al Seriei Marea Mediterana reprezinta o vacanta in sine pentru intreaga familie.

Mod de preparare:

Produsul este gata pentru consum dupa ce a fost copt conform urmatoarelor instructiuni:

  • Preincalziti cuptorul la 180°C – 190°C
  • Scoateti placinta congelata din cutia de carton. Se poate unge placinta cu ou batut sau lapte
  • Se asaza placinta direct in cuptor, fara decongelare
  • Se coace placinta pe raftul de mijloc al cuptorului preîncalzit la 180°C-190°C timp de aprox. 40-45 minute. Durata de coacere poate varia in functie de randamentul cuptorului dumneavoastra.

Citeste tot articolul »

NOU! Placinta Bella in forma de U cu dovleac 100g/buc

Gasiti noua placinta Bella in forma de U cu dovleac 100g/buc, la nivel national in reteaua de magazine Kaufland, la raionul de patiserie congelata vrac.

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180°C-200°C. Indepartati ambalajul si puneti produsul intr-o tava de copt la mijlocul cuptorului. Coaceti pentru aproximativ 25-30 minute. Durata de coacere poate varia in functie de caracteristicile cuptorului dvs. Citeste tot articolul »