Muschiulet de porc in aluat Bella

muschiulet-de-porc-in-aluat-bellaIngrediente:

  • pachet de aluat foitaj de la Bella;
  • ceapa alba si rosie taiata julien;
  • o bucata de muschiulet de porc fiert;
  • putin parmezan;
  • un ou;
  • mirodenii din plin.

Mod de preparare:

Caliti ceapa taiată julien in putin ulei si asezonati cu boia de ardei rosu. Intindeti aluatul foitaj pe o tava, presarati parmezanul si adaugati ceapa calita. Apoi, treceti muschiuletul fiert prin mirodenii si plasati-l in mijlocul tavii.

Dupa aceea, impachetati muschiuletul in aluatul foitaj si intoarceti-l in tava, astfel incat partea de imbinare sa fie prinsa sub muschiulet. Citeste tot articolul »

Cosulete din aluat foitaj Bella

cosulete-din-aluat-foitaj-bellaIngrediente:

Aceste cosulete sunt foarte usor de realizat si de preparat cu ingredientele preferate.

Noi am optat pentru spanac, rozii uscate si branza, dar dumneavoastra puteti adauga ardei, cascaval sau sunca.
Tot ce trebuie sa faceti este sa taiati aluatul Bella in patratele. Puneti-le apoi intr-o tavita non-adeziva pentru briose si asezati umplutura in ele.
Apoi, dati taviaa la cuptor pentru 10-15 minute, pana cand cosuletele s-au rumenit.

Pofta buna!

Melci din aluat foitaj Bella cu masline verzi

melci-cu masline-in-aluat-foietaj-bella

Ingrediente:

Mod de preparare:

Lasati aluatul sa se dezghete si taiati-l in fasii de circa 3 centimetri latime.

Din bucatile obtinute realizati cate o spirala, iar in centrul acesteia plasati cate o maslina.

Asezonati cu sare si stropiti cu putin ulei, asezati compozitia in tava unsa si dati la cuptor pret de 15-20 de minute. Citeste tot articolul »

Aperitiv rapid cu asparagus din aluat foitaj Bella

aperitiv-cu-asparagus-aluat-bellaIngrediente:

  • legatura de asparagus;
  • un pachet aluat foietaj Bella;
  • un borcanas de sos pesto;
  • rosii cherry;
  • parmezan ras;
  • sare;
  • piper.

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200 de grade celsius si taiati aluatul in patratele de dimensiunea dorita. Asezati-le in tava, pe hartia de copt si ungeti-le cu sosul pesto. Adaugati pe fiecare patratel cate o jumatate de rosie cherry si cate o bucatica de asparagus. Citeste tot articolul »