Conuri de pizza

Conuri de pizza

Ingrediente:

Mod de preparare:
Tăiați aluatul în forme rotunde, de dimensiunea salamului pe care îl folosiți.
Puneți câte o felie de salam pe fiecare cerc de aluat și presărați cu cimbru, oregano sau alt condiment preferat.
Tăiați fiecare cerc până la jumătate și apoi rulați aluatul în formă de con.
Coaceți conurile în cuptor la temperatura de 180-200 de grade Celsius pentru aproximativ de 15-20 de minute.
Serviți imediat cu ketchup sau sos de roșii.

Pizza – pachețele cu 4 umpluturi

Pachețele de pizza

Pizza clasică e delicioasă. O pizza cu imaginație preparată cu ajutorul aluatului BELLA pizza e și mai delicioasă. Poftiți la gătit!

Ingrediente:

  • 1 pachet de aluat pentru pizza de la Bella;
  • 250 gr. sos de roșii;
  • 200 gr. mozzarella;
  • 150 gr. telemea de vacă;
  • brânză cheddar, brânză feta;
  • 150 gr. șuncă;
  • 200 gr. chorizzo;
  • 200 gr. măsline;
  • 2 ciuperci;
  • 2 ardei verde;
  • baby spanac;
  • busuioc, oregano.

Mod de preparare:

Tăiem ardeii, ciupercile, mozzarella, brânza cheddar, telemeaua de vacă și măslinele.

Întindem aluatul și îl taiem în 6 dreptunghiuri, dintre care doar 4 vor fi umplute.

Primul dreptunghi de aluat îl umplem astfel: punem sos de roșii peste care adăugăm mozzarella, măsline și busuioc.

Pe cel de-al doilea dreptunghi de aluat vom pune următoarele ingrediente: cheddar, șunca, ardei și oregano .

Cel de-al treilea dreptunghi de aluat va fi pregătit astfel: cu sos de roșii, mozzarella, chorizzo și ciuperci.

Al patrulea dreptunghi de aluat va conține: spanac, brânză feta și mozzarella.

Odată adăugate ingredientele, împăturim dreptunghiul de aluat formând un pătrat și înțepăm cu o furculiță marginile.

Coaceți într-un cuptor preîncălzit, timp de 20-25 de minute, la 200 de grade Celsius. Se servește cu sos la alegere. Poftă bună!