Saratele din aluat foietaj Bella

Ingrediente:

  • aluat foietaj Bella 800 g;
  • 1 ou;
  • 1/4 lingurita sare;
  • topping la alegere: cascaval ras, branza sarata rasa, susan, mac sau chimen.

Mod de preparare:

Dupa ce foietajul s-a decongelat, cat timp este inca rece, il despachetam pe blatul de lucru fara sa il intindem cu sucitorul sau sa il presam, iar cu un cutit bine ascutit (sau o rola de taiat) taiem fasii de latimea unui deget.
In acest moment este timpul sa preincalzim cuptorul la 200 grade C. Citeste tot articolul »

Pizza gata in 15 minute

Care forma de pizza va place mai mult: cea rotunda sau cea dreptunghiulara?

1. Noul aluat de pizza Bella ROTUND 350g este subtire si pufos, gata facut!

Doar presarati topping-urile preferate peste el si puneti pizza la cuptor pentru un sfert de ora! Il gasiti in toata reteaua Selgros in varianta de retail (5buc/punga), cat si horeca (7pungi/bax).

2. Gasiti clasicul aluatul de pizza Bella in Auchan, Carrefour, Kaufland, Metro, Profi, Cora, Selgros, Mega Image, Carrefour Express, Supeco, cat si in magazine de tip traditional la nivel national!

Spor la preparat pizza preferata cu aluat gata facut!

Reteta de Dragobete: Poale-n brau

Ce ziceti de o placinta autentica romaneasca de sarbatoarea romaneasca a iubirii?

Pentru delicioasele Poale-n brau aveti nevoie de:

  • un pachet aluat foietaj Bella clasic 800g sau dulce 500g;
  • 350g branza de vaci bine scursa;
  • 150g zahar;
  • 2 oua medii;
  • 2 linguri gris;
  • 1 portocala medie (coaja rasa);
  • 50-60g stafide;
  • 1 varf cutit de sare;
  • 1 plic de zahar vanilat;
  • 1 galbenus de ou + 2 linguri de lapte (pentru uns).

Citeste tot articolul »