Reteta de primavara: Rulada cu spanac

Astazi va propunem sa incercati o gustare simpla si sanatoasa, potrivita pentru un platou cu aperitive.

Pentru o delicioasă rulada cu spanac, avem nevoie de:

  • 1 pachet de aluat foietaj Bella;
  • o punga de spanac congelat;
  • 2 morcovi;
  • o ceapa;
  • 1 catel de usturoi;
  • 2 linguri de ulei;
  • sare si piper.

Mod de preparare:

Incepem prin lasa aluatul si spanacul sa se dezghete la temperatura camerei. Apoi, curatam morcovii de coaja si ii punem la fiert. Ii scoatem pe o farfurie cand sunt bine patrunsi si ii taiem pe jumatate pe lungime. Curatam ceapa si o tocam cat mai marunt. Usturoiul il curatam si il pisam. Citeste tot articolul »

Reteta de vara: Melci cu umplutura de curmale

Pentru reteta de melcisori cu umplutura de curmale aveti nevoie de:

  • 1 pachet Bella de aluat foietaj;
  • 450 g curmale uscate;
  • 1/2 lingurita de scortisoara macinata;
  • 1/2 lingurita de nucsoara, proaspat rasa;
  • 3-4 linguri de apa de flori de portocal.

Mod de preparare:

Incepem prin a curata curmalele de samburi, dupa care le taiem in bucatele si le lasam la rehidratat intr-un bol cu apa fierbinte cca. 15-20 de minute. Citeste tot articolul »