Tartă cu dovleac

Astăzi gătim împreună o tartă delicioasă cu dovleac. Urmăriți pas cu pas rețeta alături de noi pentru un rezultat delicios.

Iată de ce ingrediente avem nevoie:

  • 1 pachet aluat foietaj Bella;
  • 100 gr. brânză feta;
  • 40 gr. ardei roșii;
  • 200 gr. smântână;
  • 25 gr. pătrunjel;
  • 700 gr. dovleac;
  • semințe de dovleac;
  • sare și piper roșu;
  • un cățel de usturoi;
  • o linguriță de ulei de măsline.

Mod de preparare:

Punem dovleacul tăiat cubulețe într-o tavă peste care am pus hârtie de copt. Ungem fiecare bucată de dovleac cu ulei, presărăm cu sare și piper și punem la cuptor pentru 15 minute la 200 de grade Celsius. Între timp, tăiem aluatul în 4 și în fiecare pătrat de aluat facem un contur cu cutiul și perforăm aluatul din loc în loc cu o furculiță.

Într-un bol separat amestecăm uleiul cu semințele și adăugăm un vârf de sare.

Scoatem dovleacul din cuptor și îl punem într-un bol, apoi într-o altă tavă punem aluatul tăiat anterior peste care punem smântână, bucățele de dovleac copt, semințele de dovleac asezonate și punem tava la cuptor pentru 20 de minute, la 200 de grade Celsius.

Separat amestecăm ulei de măasline, usturoi și un vârf de sare . Scoatem din cuptor aluatul băgat anterior și îl ungem cu amestecul pregătit anterior, apoi adăugăm ardeiul, brânza feta și pătrunjelul.

Puteți urmări rețeta și video, aici:

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *