Brioșe din foietaj

Brioșe în foietaj Bella

Vă invităm să dați drumul la creativitate cu această nouă rețeta BELLA: Brioșe din foietaj.

Ingrediente pentru 12 brioșe:

1 pachet de aluat foietaj Bella 800 gr.
200 gr. ciocolată lichidă
200 gr. dulceață de zmeură (sau orice alte fructe preferate)
1 lingură de ulei/unt pentru forma de brioșă
1-2 linguri zahăr pudră pentru decor

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 220 de grade Celsius și ungeți formele de brioșe cu ulei sau unt.
Presărați cu făină foaia de aluat și cu un cuțit ascuțit tăiați aluatul în 3 benzi egale.
Răsuciți ușor fiecare bandă de-a lungul lungimii și rotiți-o într-o rolă strânsă.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați fiecare rolă longitudinal prin mijloc.
Înfășurați fiecare jumătate într-un melc și tranferați-l într-o formă de brioșă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 220 de grade Celsius timp de 25-30 de minute.
Scoateți brioșele din cuptor și răciți 3-4 minute pe un grătar.
Cu un Posh umpleți brioșele cu ciocolată sau dulceață preferată. Presărați cu zahăr și serviți cu o băutură fierbinte preferată.

Poftă bună!

Rulouri de petrecere din aluat pufos

V-am pregatit o gustare perfecta pentru aniversari, dar si pentru intreaga familie indiferent de eveniment.

Iata de ce aveti nevoie pentru primul rulou:

  • 1/2 pachet de aluat foietaj Bella;
  • 180 gr. pesto;
  • 200 gr. branza de capra;
  • 1 lingura piper negru.

Mod de preparare:

Intindem aluatul de foietaj si il ungem cu pesto, presaram branza de capra si adaugam piperul negru. Rulam aluatul in folie de plastic si il punem la frigider pentru 40 de minute. Citeste tot articolul »