Bacon cu sparanghel in foietaj

Pentru o reteta apetisanta de bacon cu sparanghel in foietaj avem nevoie de:

  • un pachet de aluat foietaj Bella 800g;
  • 16 fire de sparanghel verde (proaspat si fraged);
  • 4 fasii de bacon sau sunca;
  • 30g cascaval ras;
  • 1 ou pentru uns;
  • putina sare si ulei de masline.

 

Mod de preparare:

Pentru inceput punem cuptorul la incins la 200 grade Celsius sau la treapta inalta la cele cu gaz.

Intindem foietajul si il taiem in fasii de 40x20cm. Dupa ce spalam si curatam sparanghelul, ajustam 16 fire egale ca lungime si grosime si le punem cate doua in fiecare spirala. Citeste tot articolul »

Saratele din aluat foietaj Bella

Ingrediente:

  • aluat foietaj Bella 800 g;
  • 1 ou;
  • 1/4 lingurita sare;
  • topping la alegere: cascaval ras, branza sarata rasa, susan, mac sau chimen.

Mod de preparare:

Dupa ce foietajul s-a decongelat, cat timp este inca rece, il despachetam pe blatul de lucru fara sa il intindem cu sucitorul sau sa il presam, iar cu un cutit bine ascutit (sau o rola de taiat) taiem fasii de latimea unui deget.
In acest moment este timpul sa preincalzim cuptorul la 200 grade C. Citeste tot articolul »